Maximus Media

provodi projekt sufinanciran iz EU fondova

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Naziv projekta: Opremanje proizvodnih kapaciteta Maximus Media d.o.o.
Razdoblje provedbe projekta: 01.04.2019. – 01.04.2021.
Naziv korisnika: Maximus Media d.o.o.
Ukupna vrijednost projekta: 2.800.681,25 kn
EU sufinanciranje projekta: 1.032.269,00 kn

Projektom Opremanje proizvodnih kapaciteta Maximus Media d.o.o. proširujemo proizvodne kapacitete i optimiziramo procese za proizvodnju proizvoda za indoor i outdoor oglašavanje. Proizvodni kapaciteti će biti utrostručeni uz smanjenje troškova proizvodnje, utroška električne energije i repro-materijala, čime ćemo povećati produktivnost i učinkovitost. Značajno ćemo unaprijediti konkurentnost poduzeća i osigurati nastavak organskog rasta i razvoj poslovanja, izlazak na strana tržišta i otvaranje novih radnih mjesta. Zaposlenici će zahvaljujući novoj tehnologiji raditi bez opterećenja i stresa koji je trenutno prisutan zbog velike količine potrebnog “manualnog rada”, uz veću energetsku efikasnost i višestruko manje količine otpadnog materijala.

Ovim projektom ulažemo u proširenje proizvodnih kapaciteta kroz aktivnosti Nabava proizvodne opreme, Edukacija i osposobljavanje za rad na proizvodnim strojevima, Nabava hardvera i softvera (IKT) za proširenje proizvodnih kapaciteta, te Edukacija i osposobljavanje za rad na nabavljenom softveru.

Provedbom projektnih aktivnosti ostvarit ćemo željene rezultate i postići cilj projekta – povećanje proizvodnih kapaciteta za razvoj i rast Maximus Media d.o.o. na domaćem i stranim tržištima.

Konkurentnost i kohezija

PON – PET 7-15H
+385 49 500 999